Cursus valpreventie

Cursus valpreventie

Op de ochtend van 1 november is de eerste ochtend gehouden. Ruim 35 mensen waren er op afgekomen. Gymnastiekvereniging Kwiek heeft ook geworven en dankzij de sportcoaches van Opsterland die deze periode  werkzaam zijn in Bakkeveen is het een geslaagde ochtend geworden.

Naast bewegen was het ook gezellig en het succes heeft geleid tot het organiseren van  twee ochtenden bewegen, gericht op valpreventie, op 5 en 12 december in Dúndelle. Opstaan om daarna vallen te voorkomen
Maandag 5 en 12 december  09.30 – 11.00 uur  in Dúndelle.

Wat wordt er behandeld:
– Theorie over bewegen en gezondheid
– Balansoefeningen
– Valongelukken tegengaan
– Praktische voorbeelden die helpen bij het opstaan na vallen

Aanmelden kan bij Geerte Kwant
[email protected] of 06-57141050

 

Geplaatst in: Gymnastiek

Geef een reactie