Natuurlijke remedies uit eigen keuken

“Natuurlijke remedies uit je eigen keuken”

Deze lesdag vindt plaats op 9 en 30 november a.s. en sluit aan op de kruidencursus.

Je leert eenvoudige bereidingen maken om je gezondheid te ondersteunen en te verbeteren en krijgt de recepten van diverse huismiddeltjes op basis van ingrediënten die in de meeste keukens te vinden zijn.

  • Hoe versterk je je afweersysteem en houd je je spijsvertering in topvorm? Wat doe je tegen koortsuitslag of een verkoudheid?
  • Ontdek dat gezond voedsel ook medicijn kan zijn en leer in deze workshops hoe je jezelf, je familie en vrienden kunt helpen bij lichamelijke ongemakken.

Het programma wordt ‘s morgens verzorgd door Wim Roeleveld. Hij is sinds zijn studententijd enthousiast bezig met natuurlijke voeding en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het gebruik van zeegroenten van onze eigen Europese kusten. Je ziet hoeveel smakelijke en gezonde mogelijkheden er met deze “groenten/kruiden van de zee” in de keuken zijn. Er kan van verschillende soorten geproefd worden.

Daarna genieten we samen van een door Mieke verzorgde lunch waarvan je de recepten mee naar huis neemt.

’s Middags demonstreert Mieke de natuurlijke remedies.

We zien je graag op deze leuke en leerzame dag!

Ontvangst 10.00 uur, lunch 12.00 uur en 16.00 uur sluiten we af. Deze dag vindt plaats in Mieke’s kruidenstudio, Mjumsterwei 41 (ingang Dwarswyk) te Bakkeveen.

Prijs € 45,00 per persoon.

Voor meer informatie: 0516-541393, Mieke Wesdorp.

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie