Improvisatie bij het Jeugdtheater

Vrijdag 30 september heeft de oudere jeugd naar een Improvisatieworkshop in de Hamonie gedaan. Daarna hebben we het improvisatietalent van Ruben van der Meer, Tijl Beckand, Wilko Terwijn, Arie Koomen en Jamai Loman bewonderen in ‘De Grote Improvisatieshow’. Het was een leerzaam en een gezellig avondje uit.

Zaterdag 29 oktober treden wij weer op met het stuk ‘Genaaid in Friesland’, dit keer vindt het plaats in ‘Het Bospaviljoen’ in Bakkeveen. Meer informatie hierover volgt nog.

Lijkt het je leuk om toneel te spelen en zit je in groep 6 of hoger dan ben je van harte welkom om eens een avondje in september en oktober mee te doen. We repeteren elke vrijdagavond in de Oanrin van 19.00-20.30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar jeugdtheaterbakkeveen@gmail.com of bellen met Geert (0643539992)

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie