Gezellige burendag op Ecofeen

nationale burendag.

Het motto van burendag:

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 24 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt om gewoon even lekker met elkaar te praten.

Er zijn de afgelopen jaren behoorlijk veel wisselingen geweest op het Ecofeen. “Oud” gedienden Jan en Roel hebben daarom het initiatief genomen om deze dag aan te grijpen om op een gemoedelijke en vooral gezellige manier kennis te kunnen maken met de nieuwe buren.

Onder het mum: We groeten elkaar gewoon goedendag bij het voorbij gaan maar laten we nu eens een kopje koffie met elkaar drinken, was er van 14.00 tot 16.00 uur gelegenheid om met elkaar te kletsen. Dat viel bij iedereen goed in de smaak. Door de ongedwongen sfeer en het mooie weer kwamen er leuke gesprekken op gang en werden er zelfs al plannen gemaakt om dit vaker te gaan organiseren.

 

 

Geplaatst in: Buurtverenigingen, Ecofeen

Geef een reactie