Bankjes langs Hepkemapaad

Sinds donderdagmiddag 8 september zijn er 2 bankjes geplaatst langs het Hepkemapaad. Het Hepkemapaad is het betonnen fietspad tussen de Nije Feansterwei en de Biskopsreed (Wijnjewoude).

Dorpsgenoot Vincent Veldhoen heeft een tijdje geleden een voorstel hiertoe gedaan bij Plaatselijk Belang Bakkeveen in het kader van dorpsbudget. Deze aanvraag is door PB besproken met de gemeente. Afspraak is dat PB-Bakkeveen en gemeente elk 1 bankje betalen en dat de gemeente zorg draagt voor de plaatsing.

Woensdagochtend zijn gemeente, Jannie Tjassing (PB-Bakkeveen) en Vincent Veldhoen wezen kijken naar de beste plaats. Diezelfde middag werd op 2 plaatsen langs het pad de struiken opgeruimd en weer een dag later de bankjes geplaatst. Wat nog moet zijn 2 stukjes klinkerbestrating rond de bankjes.

Snelle actie dus !

Geplaatst in: Algemeen, Plaatselijk Belang

Geef een reactie