Vieka: Voor Ieder Een KAns !!!!

VIEKA: Voor Ieder Een KAns !!!!

Even voorstellen:Vieka3

Wij zijn Binne en Muriël, woonachtig in het prachtige Bakkeveen en beide werkende in de zorg. Al jaren het idee om iets voor onszelf te beginnen, maar wat? Vorig jaar konden we onze wens in vervulling laten gaan en zijn we een webshop gestart, genaamd VIEKA: Voor Ieder Een KAdo!  Hierin verkopen wij producten die gemaakt zijn door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Unieke producten waarin mensen stapje voor stapje, onder professionele begeleiding, leren (een onderdeel van) deze producten te maken!

Begin dit jaar wilden wij graag uitbreiden met werk- leerplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Na maanden van onderzoek en contacten leggen, zijn wij in augustus officieel een stichting gestart: stichting VIEKA: Voor Ieder Een KAns!!!

Wij bieden werk- leerplekken aan voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij kun je denken aan mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking of mensen vanuit de participatiewet. We gaan de werkzaamheden zoveel als mogelijk in het dorp Bakkeveen uitvoeren. Participeren in de samenleving door te leren van enwerken met de activiteiten en werkzaamheden die hier in deze prachtige omgeving zijn. Wellicht kunnen we, waar mogelijk, mensen weer op weg helpen naar een betaalde baan. We werken in kleine groepen, waardoor er aandacht is voor iedereen en zoveel als mogelijk aansluiten bij ieders wensen en talenten.

Momenteel hebben we contacten met recreatiecentrum Dúndelle en Natuurmonumenten! Hier zijn werkzaamheden te doen op gebied van facilitair/schoonmaak, groenvoorziening en horeca. De werkzaamheden zullen enigszins variëren in de verschillende seizoenen. Wanneer het een keer slecht weer is, wordt er de mogelijkheid geboden om creatief aan de slag te gaan voor de locaties of de webshop.

We zijn nog op zoek naar mensen. Heb je een PGB of een andere indicatie en bent woonachtig binnen een straal van ongeveer 20 km van Bakkeveen. Neem dan vrijblijvend contact met ons voor meer informatie! Ons mailadres is [email protected].

Of kijk eens op onze website:

We zijn ook te vinden Facebook en Twitter.

Wij hebben er zin in!!

Groeten Binne en Muriël

Geplaatst in: Dienstverlening, Verzorging

3 reacties op “Vieka: Voor Ieder Een KAns !!!!

  1. Inge van Dellen zegt:

    Mooie actie, sukses

  2. Frans Bakker zegt:

    Succes vanuit voorschoten met jullie initiatief!

  3. Peter Keulen zegt:

    Strak plan, Binne en Muriel. Zet um op!

Geef een reactie