Hooisurfen 2016

Woensdagavond om 19.00 uur is ter hoogte van de plaatselijke vijver in Bakkeveen het hooisurfen gehouden. Deze activiteit werd georganiseerd door Stichting Dorpsfeest Bakkeveen, 25 deelnemers durfden aan de activiteit mee te doen.

De deelnemers konden op de volgende manier punten halen: 1 punt voor het surfen tot de bel, 3 punten voor het luiden van de bel en 5 punten voor het luiden van de bel en de overkant van de waterbak te halen.

De spectaculaire momenten waren op het einde van de activiteit te beleven, zo werd de snelheid opgevoerd en werd de bel hoger geplaatst. Hierdoor ontstonden komische momenten waar het publiek zich wel mee kon vermaken. De winnaar bij de jeugd is Vincent Cornello en bij de volwassenen Patrick Kok.

Onderstaand een filmpje en een paar foto’s.

Geplaatst in: Dorpsfeest

1 reactie op “Hooisurfen 2016

  1. Saskia zegt:

    Wat een superleuk spectacle!! Bedankt voor de enthousiaste deelneming!!! Volgend jaar maar weer.

Geef een reactie