Giant Survivalrun Bakkeveen

Met 2 weken is het weer zover, de jaarlijkse survivalrun in Bakkeveen. Dit jaar de 4e editie met 1000 deelnemers uit het hele land die naar ons mooie dorp komen om te genieten van ons parcours en de omgeving. Afgaande op voorgaande jaren verwachten wij zo’n 1500 bezoekers. Wij zijn blij dat de plaatselijke middenstand, met name de campings en de horeca hier van mee kunnen genieten.

Langzaamaan komen er meer hindernissen in beeld. Afgelopen zaterdag is de Slotpleats combi gebouwd, een prachtige hindernis voor alle deelnemers van de 8,5km. Wij zijn erg content met de medewerking van de natuurorganisaties Natuurmonumenten, t Fryske Gea en Staatsbosbeheer. Mede dankzij hun toestemming komt dit evenement tot stand.

Wij hebben al 150 vrijwilligers die ons komen helpen op de wedstrijddag komen helpen, maar komen nog een aantal tekort, wie wil ons helpen? Mail naar [email protected] of meld je aan bij de vrijwilligerscommissie (Greetje, Nienke, Bea en Hilda)

Wij zien jullie graag op zaterdag 10 september, het evenement duurt van 10.00 – 17.00.

De start en finish is bij recreatiecentrum Dúndelle.

Met sportieve groet,

Bestuur en commissies Survivalrun Bakkeveen

www.survivalrunbakkeveen.nl

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie