Avond-4-daagse 2016 dag 3

Op dag 3, vrijdag 10 juni, wederom goed wandelweer. Droog, redelijk wat zon en temperaturen rond de 16 graden.

De routes liepen allemaal in zuidoostelijke richting: naar Waskemeer. Eerst 1,5 km over fietspad en daarna weilanden en zandwegen. Erg veel weilanden. Maar het positieve nieuws: bijna 100% kort, net gemaaid gras. O ja, in Waskemeer nog een klein stukje fietspad en de Sint Baronstraat van begin tot helemaal einde.

Er is gewandeld over privé terrein van Fam.  G. Wouda, B. Mulder, J. Stuiver, J. Mulder, J. Wagenaar, M. Pool. G. van Dalen, H. Schurer, Van Es, E. van der Wolfshaar. Er waren 3 slootoversteken met een bruggetje. Als eerste in de route het traditionele draglineschot voor de echt brede sloten (“wijk”) door gebr. Kok/Geert van Dalen. Vervolgens een bruggetje over een droge, maar diepe slootoversteek door Rolf Stuiver aangelegd en een sloot met water die voor velen net te breed zou zijn geweest: Jan Martin Rispens en Jelle Wagenaar hebben die oversteek verzorgd.

Heb je nog leuke foto’s van de avondvierdaagse gemaakt, dan kun je deze insturen en dan zullen wij deze plaatsen op deze website. (klik hier voor het contactformulier)

Hieronder een foto-impressie. ( foto’s gemaakt door: Martijn van der Vaart )

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie