SAM’s Pannenkoekerij en Doolhofpark

Zorgen voor doolhofpark

De deuren van SAM’s Pannenkoekerij en het bijbehorende Doolhofpark in het centrum van Bakkeveen zijn gesloten. Het wachten is op een nieuwe eigenaar. Bewindvoerder Geart Benedictus verwacht dat binnen enkele weken duidelijk is wie het pannenkoekenhuis en het doolhofpark deze zomer voortzet.

“Der binne meardere partijen yn de merk foar in oername.” Benedictus is aangesteld als bewindvoerder voor de huidige exploitant, de familie Jansma, voor wie een schuldsaneringstraject is opgestart. De familie Jansma kampt met de gevolgen van het faillissement van JAVO Tours, waar zij nauw bij betrokken is.

Benedictus: “It pankoekenhûs is net fallyt en dat giet it ek net, mar de famylje Jansma giet der net yn fierder.” De familie Jansma is ook eigenaar van het pand van het dorpscafé De Brink. Volgens Benedictus staat dat helemaal los van de problemen. De uitbaatster die het pand huurt heeft niets met de financiële problemen te maken. Het is volgens de bewindvoerder nog onbekend of het cafépand in het saneringstraject wel of niet wordt verkocht.

Bron: WEEKBLAD SA
http://sa24.nl/artikel/4108-zorgen-voor-doolhofpark.html

Geplaatst in: Algemeen

Geef een reactie