Zonnebloem diner bij De Stripe

Diner bij de Stripe weer groot succes

Dinsdag 23 februari kwamen 70 gasten en 28 vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Ureterp e.o. naar Hotel Restaurant de Stripe in Wijnjewoude. Iedereen kon voor de deur uitstappen waar men direct werd opgevangen door vrijwilligers die de gasten naar binnen begeleiden. Voor de rolstoel gebonden personen, belangeloos door taxi v.d.Wal/Kort vervoerd, was een tafel vlakbij het buffet gereserveerd.

Na een openingswoord van onze voorzitter Albert de Vries werd door medewerkers van de Stripe de soep, er was keuze uit 2 soorten, aan tafel gereserveerd. Na het voorgerecht vroeg vrijwilligster Wilma Miedema het woord. Zij vertelde dat zij de afgelopen 9 jaar veel plezier heeft beleefd aan het opzetten en uitvoeren van activiteiten voor de Zonnebloem. Helaas komt hier een eind aan, zij gaat verhuizen naar elders.

Tevens was deze avond de laatste activiteit waar Harry en Lydia Kamping aan mee werkten, zij verhuizen naar Duitsland. Ondanks dat zij zich nog maar 2 jaar hebben ingezet, hebben ze in die tijd veel voor onze afdeling betekend.

De medewerkers van de Stripe hadden intussen het warm/ koud buffet klaar gezet aan beide kanten van de zaal. De meeste gasten wisten het buffet meerdere malen te vinden om het bord te vullen. Het diner werd afgesloten met 4 verschillende soorten desserts aan tafel.

Na een gezellig samenzijn bedankte onze voorzitter de fam. De Vries van de Stripe en hun medewerkers, voor de gastvrije ontvangst en het voortreffelijke buffet. Ook bedankte hij de vrijwilligers. Dankzij hen konden zoveel personen van deze avond genieten.

Namens de Zonnebloem afd. Ureterp e.o., Antje Berga.

Geplaatst in: Verenigingen

Geef een reactie