Fietsfeest bij Meinsma Fietsen

1 en 2 april Fietsfeest bij Meinsma Fietsen

Er staan twee feestelijke dagen op de planning bij Meinsma Fietsen!

Op 1 en 2 april wordt de winkel omgetoverd tot evenemententerrein waar het bol staat van de acties en spektakel. Op 31 maart begint het eigenlijk al met een informatieavond over e-bikes. Hiervoor is cabaretier Teake van der Meer uitgenodigd om de informatie te omlijsten met zijn prachtige verhalen.

Zowel op 1 als op 2 april staan de elektrische fietsen klaar om door u geprobeerd te worden. Zaterdag 2 april om 9.00 uur wordt onder de aanwezige vroege vogels een e-bike verloot en om 17.00 uur wordt als afsluiting een Batavus Bikestepper verloot onder de aanwezige sportievelingen.

Tal van acties maken het deze dagen wel heel aantrekkelijk om een nieuwe e-bike, fiets, mountainbike, racefiets of kinderfiets te kopen. In de folder die binnenkort bij u bezorgd wordt, kunt u hier alles over lezen! De kinderen kunnen zich volop vermaken in de ballenbak of op het springkussen.

Ook aan de inwendige medemens is gedacht. U kunt genieten van koffie met iets lekkers en op zaterdag is er van 11.00 tot 15.00 uur een poffertjesbakker die de heerlijkste poffertjes voor u gaat bakken. U bent van harte welkom!

Geplaatst in: Dienstverlening

Geef een reactie