Nieuw jeugdorkest !

Op maandag 14 maart was het feest! Op die dag is het jeugdorkest van Brassband Opsterland van start gegaan. De 8 leerlingen hebben vanaf begin dit jaar muziekles van dirigente en muziekdocente Martine Reijenga. Alleen les krijgen is leuk en zinvol, maar samen spelen is nog leuker en heel leerzaam. Het orkest telt nu 3 baritons en 5 cornetten. Alle leerlingen hadden er veel zin in en begonnen vol enthousiasme aan de eerste repetitie. Het jeugdorkest oefent van 18.15 tot 19.00 uur in Het Byntwurk te Frieschepalen. Mocht je ook graag mee willen spelen of op muziekles willen, dan kan dat natuurlijk. Stuur ons een mail, dan nemen we contact met je op.

NAAM BEDENKEN
Het jeugdorkest heeft nog geen naam. De kinderen zijn gevraagd om na te denken over een leuke naam, maar het lijkt ons leuk om ook suggesties van u/jou te krijgen. Mail de ideeën voor de naam voor 8 april naar: [email protected]. We zijn benieuwd en laten ons graag verrassen!

VOORJAARSCONCERT 16 APRIL
Op 16 april heeft het jeugdorkest haar eerste optreden, tijdens het Voorjaarsconcert van Brassband Opsterland. Het concert wordt gehouden in De Mande te Bakkeveen. Tijdens het voorjaarsconcert wordt de nieuwe naam van het jeugdorkest feestelijk onthuld. We nodigen iedereen graag uit om hierbij aanwezig te zijn! Het concert start om 20.00 uur, entree is € 5,-.

 

Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie