Brassband Opsterland scoort !

Brassband Opsterland glansrijke eerste prijs bondsconcours
Brassband Opsterland uit Bakkeveen heeft met haar dirigent Martine Reijenga afgelopen zaterdag voor het eerst deelgenomen aan het bondsconcours in De Lawei te Drachten. Dirigent en muzikanten kijken terug op een zeer geslaagd optreden dat beloond werd met een eerste prijs.


Introductie
De brassband die drie jaar geleden opgericht werd, deed mee in de introductie afdeling. Een orkest dat deelneemt in de introductie afdeling ontvangt van de jury, naast de schriftelijke verslagen, een advies van de divisie waarin het orkest bij een volgend concours mag deelnemen.

De Bakkeveenster formatie heeft zich gepresenteerd aan de tweekoppige jury en werd aangenaam verrast toen deze het advies uitsprak voor de 3e divisie. Het optreden werd beloond met 86,25 punten.

Geplaatst in: Verenigingen

Geef een reactie