Beginnerscursus Bridge

De bridgeclub heeft 18 september met een kraam op het Zorgplein gestaan. Het was de bedoeling om mensen op de hoogte te brengen van het bestaan van onze bridgeclub en om nieuwe leden te werven. Ook wilden we graag horen of mensen belangstelling hadden voor een bridge cursus om op die manier het spel te leren. We hebben een zestal positieve reacties gehad waar we zeer tevreden mee waren. Zelf hebben we geen ervaring met het geven van een bridge cursus. Gelukkig hebben we nu de mogelijkheid om een beginnerscursus aan te bieden die in Oosterwolde gegeven zal worden bij de cursusleidster thuis. Deze cursus start op maandag 19 oktober en omvat 10 maandagmiddagen van 14 – 16 uur. Tijdens deze cursus zal de theorie rondom het bieden en spelen besproken worden en je begint ook direct al spellen te spelen, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Er zijn nu drie deelnemers voor deze cursus en omdat je bridge met zijn vieren speelt is er nog plaats voor één persoon. Heb je zin om bridge te leren en dit bij ons in Bakkeveen op onze club te spelen, meld je dan aan voor deze cursus. Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met

Wieneke Koppenaal, tel 0516 422842

Lucas Olthof, tel 0516 542532

Geplaatst in: Algemeen, Bridgeclub, Sportverenigingen

Geef een reactie