Jan Willem Russchen verlaat gemeenteraad

Jan Willem Russchen, eigenaar van recreatiecentrum De Wâldsang, verlaat na anderhalf jaar de gemeenteraad.

Lees in Sa! de beweegredenen en de opvolging

 

Geplaatst in: 2015-gebeurtenissen, Algemeen

3 reacties op “Jan Willem Russchen verlaat gemeenteraad

  1. Johan zegt:

    Jammer. Eerst zeer actief ‘zieltjes winnen’ en met voorkeursstemmen in de raad komen. Nu de keutel vervroegd terug draaien. Heb je je van tevoren goed verdiept in de tijd die er gemiddeld voor nodig is (navragen bij toenmalige raadsleden bijv.), en of dat past bij je werkzaamheden en gezin? Blijkbaar niet. Nu komt iemand anders in de raad, waar jouw 450 stemmers niet voor hebben gekozen. Je laat hen dus in de steek, in mijn ogen. Vind dit jammer, net zoals ik de zgn lijstduwers verfoei!

  2. D.R. zegt:

    Als kiezer moet je hier niet in trappen. Als iemand een druk bestaan heeft en in heel veel besturen zit, stem ik er niet op.

  3. J.O. zegt:

    Jammer Jan Willem, uiteraard had jij het ook niet zo gewild. In ieder geval dank voor de inzet, hopende dat je een weer een enerverende ervaring hebt opgedaan (ongetwijfeld weer een boeiend hoofdstuk). En mijn complimenten voor het feit dat je deze knoop door hebt gehakt, zoals je zelf zegt is dat niet een makkelijke keuze. Topper! ; )

Geef een reactie