Familiefestival Slotplaats

Familiefestival op landgoed de SLOTPLAATS met INGE VAN CALKAR  

Inge van Calkar treedt op tijdens Familiefestival Slotplaats Bakkeveen

Op zondag 4 oktober organiseert Natuurmonumenten op Landgoed de Slotplaats in Bakkeveen een gezellig Familie Festival. De opzet varieert van een optreden van singer-songwriter Inge van Calkar tot OERRR-activiteiten voor kinderen. Voor elk wat wils, dus. De opbrengst gaat naar het herstel van de Slotlaan. 

Boswachter Kim Pierik licht alvast een tipje van de sluier op. ‘We bieden met dit gezellige najaarsfestival de bezoekers een mix van natuur, cultuur en proeverijen.’ Er zijn demonstraties schapen drijven, er worden workshops fruitbomen snoeien gegeven, maar mag je ook je eigen fruit plukken. ‘Het najaar is immers oogsttijd. We bieden 4 oktober een keur aan streekprodukten aan. Daarnaast kun je boogschieten, zelf thee maken, met de boswachter op stap of een echt survival trail volgen. Ook komt Mieke Wesdorp als kruidendeskundige diverse workshops en excursies geven.’

De toegang tot het festival is gratis. Je koopt een strippenkaart voor deelname aan de activiteiten.  Met de opbrengst van het festival hoopt Natuurmonument geld in te zamelen voor de actie ‘geef de Slotplaats haar Slotlaan terug. ‘We hebben als muzikale gast Inge van Calkar bereid gevonden om belangeloos op te treden tijdens het festival. Daar zijn we heel erg blij mee! Met je bezoek aan dit festival help je mee om de Slotlaan weer bij het landgoed te voegen. Je krijgt er een gezellige dag voor terug’, besluit boswachter Kim Pierik.

Geplaatst in: Natuurmonumenten, Slotplaats

Geef een reactie