Werkzaamheden hoofdveld voetbalvereniging Bakkeveen

De werkzaamheden aan het voetbalveld van de voetbalvereniging is al weer wat gevorderd.

Zo is er in week 28 zo’n 4300 kuub zwart zand afgevoerd en vervolgens is het oppervlak uitgevlakt. In week 29 is er 4900 kuub wit zand gebracht en vervolgens weer uitgevlakt. Het witte zand is per schip naar Drachten vervoerd en vandaar met vrachtauto’s naar Bakkeveen gebracht.

Aanleg van riolering en drainagesysteem vond plaats in week 30. In week 31-32 zijn de betonbanden ter afsluiting van het veld aangebracht en een laag van ± 8 cm ketelzand, wat per vrachtauto uit Meppel werd aangevoerd. De voetbalvereniging zit zelf ook niet stil, zo hebben een aantal leden geholpen met de aanleg van het tegelpad rondom het veld.

Het vervolg:
Week 33-35: Installeren kunstgras
Week 36: Aanbrengen hekwerken
Week 37: Afrondende werkzaamheden / afwerking terreininrichting.

Zowel de trainingen als de meeste wedstrijden zullen straks plaatsvinden op het kunstgrasveld, hiervoor is een kwalitatief hoogwaardige mat vereist. De mat die gelegd gaat worden is de 360XL Fieldturf.

Geplaatst in: Project Dúnsan

1 reactie op “Werkzaamheden hoofdveld voetbalvereniging Bakkeveen

  1. A zegt:

    T mag wat kosten,

Geef een reactie