SDM klaar voor nieuw seizoen

SDM WEER KLAAR VOOR NIEUW SPORTSEIZOEN!

Na een vakantieperiode staat Sport- en dansschool SDM alweer te popelen om de slippers in te ruilen voor haar sportschoenen. Het is hoogtijd voor wat actie en vanaf maandag 17 augustus kan iedereen weer bij de sport- en dansschool terecht om afscheid te nemen van het luie vakantiezweet. Het lesrooster voor volwassenen biedt een uitgebreide keuze aan lessen als Yoga, TotalBody, BodyPower (pump), CircuitTraining, PowerPilates, Lyrical/Modern en Streetdance/hiphop voor volwassenen. Het diverse aanbod is in elk geval géén excuus om het voornemen om (meer) te sporten nog langer uit te stellen. Nieuw dit seizoen is de lesuitbreiding op locatie in Marum én de op zichzelf staande yoga-afdeling (met diverse yoga-vormen als relaxyoga, kinderyoga, poweryoga morningyoga en basisyoga). De volledige maand augustus is het een gratis proefmaand. De groepslessen voor volwassenen en de dansworkshops zijn deze maand dus door iedereen gratis te volgen. Wil je vanaf september lid worden, schrijf je dan in augustus nog in en betaal géén inschrijfkosten.

Workshops
Naast de start van de reguliere sportlessen wordt het nieuwe seizoen feestelijk ingeluid met een uitgebreid workshopaanbod voor dansers. Ook niet-leden zijn van harte welkom bij deze gratis dansworkshops. De workshopweek start woensdag 19 augustus. Meer informatie en het workshopschema staat op de website: www.s-d-m.nl

SDM naar WK hiphop
Donderdag 27 augustus vliegt SDM’s oudste demoteam Pressplay naar Glasgow om voor de tweede keer deel te nemen aan het WK hiphop. De dames van Pressplay kijken erg uit naar dit avontuur en zijn al beretrots op het feit dat er wederom een team van SDM mag deelnemen aan dit internationale evenement! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen die zich tijdens het WK plaatsvinden via de social media van SDM.

Audities voor wedstrijdteams 2015 – 2016

Na de WK-gekte wordt er direct doorgegaan met de jaarlijkse auditieweek voor de SDM wedstrijdteams 2015 -2016. Ook niet-leden zijn van harte welkom bij de open audities. De dansschool zoekt dansers voor diverse wedstrijdteams in de leeftijden van 6 tot en met 19 jaar en ouder.
Lijkt het je leuk om in een wedstrijdteam van SDM te dansen? Je bent van harte welkom bij de open audities/eerste rondes. Tijdens de auditie krijg je in groepsverband een choreografie aangeleerd en wordt er gekeken of jij geschikt bent voor één van de SDM wedstrijdteams. Meer informatie op: www.s-d-m.nl

Start reguliere danslessen
De danslessen van het nieuwe seizoen starten 7 september. De lesroosters van de danslessen voor het nieuwe seizoen 2015-2016 worden z.s.m. op de website gepubliceerd.

Contact
Alle mensen zijn bij alle lessen van harte welkom voor een gratis proefles. Meer informatie over de lessen en/of andere informatie is te vinden op de website: www.s-d-m.nl Je kunt ook contact opnemen met Marieke of Grytsje de Jong via de e-mail [email protected] of via telefoonnummer: 06-23604423

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie