Vlooienmarkt 18 juli 2015

Man man man wat was het druk. File tot voorbij Siegerswoude en bijna aan Wijnjewoude toe. En dat tot 08.15 uur. Allemaal standhouders die de eerste zaterdag van de bouwvak even gebruiken om wat oude spullen van zolder (die ze toch tegen kwamen met het opzoeken van de kampeerspullen) op wilden ruimen. En op die manier een mooi extra zakcentje mee konden nemen op vakantie.

703 standhouders mochten we begroeten op deze dag en dat voor een tussenmarkt!!! Een nieuw record is gevestigd (het oude stond op 636). Wat bezoekers betreft is er op de parkeerweilanden net geen record gevestigd, ondanks het feit dat P5 voor het eerst gebruikt werd. Maar er waren wel erg veel bezoekers die wandelend of met de fiets waren gekomen (van campings en van elders in en rond het dorp geparkeerde auto’s). Het grote aantal standhouders neemt wel mee dat er per standhouder minder handel gedaan wordt maar ja daar kunnen wij als organisatie niets aan doen. Ook de kledingophaalservice van Kledingservice uit Haarlem…..de mannen met de oranje zakken…..hadden handen vol werk om de volle zakken met KLEDING op te halen (2 vrachtwagen(tjes) vol)

Ook vandaag is alles mooi rustig verlopen en kunnen we terugzien op een zeer geslaagde marktdag. Op een incident na met een hond. Ook hadden we een beetje last van het feit dat project Dúnsân zijn aanvang gekregen heeft, maar daar staat weer tegenover dat we het oefenterrein van de voetbal mooi konden gebruiken.

Nog even een compliment naar alle standhouders: Er is nagenoeg GEEN rotzooi achter gebleven op de terreinen, echt een compliment waard!!!

Op naar augustus: zaterdag 1 augustus !

Geplaatst in: vlooienmarkt_2015, Vlooienmarkten

2 reacties op “Vlooienmarkt 18 juli 2015

  1. Akkie zegt:

    Wat een prachtige reportage en alle hulde voor de organisatie, tis altijd prima geregeld. Wij komen altijd met heel veel plezier, de ene keer gaan we met niks naar huis de andere keer met tassen vol.

  2. reitze zegt:

    Deze mark is top wij staan er bijna altijd en iedeeen kent ons wij staan naast de snack kraam maar die is verhuist

Geef een reactie