Dodo Festival 2015

Nog een kleine vijf weken en dan is het alweer zover: het eerste tweedaagse Dodo Festival, bestaande uit Dodo Live en Dodo Dance, zal dan plaatsvinden. Op 7 en 8 augustus trakteren we jullie weer op een onvergetelijke festiviteit.

Zoals je ongetwijfeld weet, bieden wij je de mogelijkheid om naar hartelust te consumeren! Aan de bar kun je weer een drankje bestellen, terwijl je bij verschillende eetkraampjes je buikje rond kunt eten. Deze cyclus wordt vervolgens afgesloten door een bezoek aan onze toiletten.

Voor een groot deel van bovenstaande bezigheden dien je met muntjes af te rekenen. Echter, we gaan dit jaar niet opnieuw een muntje vragen voor het gebruik van het toilet! De muntjes kun je dus gebruiken om eten en drinken te bestellen.

Dit jaar zullen de muntjes verkrijgbaar zijn op het terrein, alwaar je met PIN en met contant geld kunt afrekenen. In dit geval zal een muntje te verkrijgen zijn voor €2,50 per stuk. Vanaf dit jaar is het mogelijk om ook online munten te bestellen! Hierbij ben je aanzienlijk voordeliger uit. Als je een hoeveelheid van 25 munten bestelt, betaal je nu slechts €2,- per munt! Bij 25 munten zal dit verschil dus oplopen tot wel €12,50!

Als je dan toch bezig bent, kun je direct ook nog alvast een kaartje voor Dodo Dance bestellen voor €8,-! (€12,50 op het terrein)

Tot zover deze praktische mededeling.

Met vriendelijke groet,
Het Dodo Festival bestuur

Geplaatst in: Dodo Festival

4 reacties op “Dodo Festival 2015

 1. Johan zegt:

  Vind 2,50 voor een plastic bekertje festival bier wel erg duur en om dan maar 25 te bestellen op internet, gaat me ook te ver.

 2. Iris zegt:

  Volgens mij heeft dodo geen festivalbier, maar echte Heineken van de tap.. Ik heb in ieder geval al munten besteld, twee dagen dit jaar en het scheelt toch weer geld!

 3. Hoekeboeke zegt:

  Kaarten alleen via internet tekoop?

 4. Freek zegt:

  Klopt, de kaarten zijn alleen online te koop. Zo ook de munten in de voorverkoop.

Geef een reactie