BSO Kidsvilla sluit sportief af !

Zoals ieder jaar laten we de laatste BSO- dag niet zomaar voorbij gaan. Omdat het de laatste weken voor de schoolvakantie vaak erg druk is op school hebben we ervoor gekozen om het op woensdag 17 juni 2015 te houden. Het thema tot aan de vakantie was sport, dus we wilden graag iets wat bij het thema paste. Na wat rondkijken en overleg met de kinderen kwamen we uit bij Survival Bakkeveen.

Om 15.00 uur verzamelden alle kinderen van BSO Kidsvilla Bakkeveen en van onze andere BSO locatie in Zevenhuizen zich bij het BSO gebouw op camping de Waldsang. Met zijn allen liepen we naar het bos waar de mensen van Survival Bakkeveen al op ons stonden te wachten. De groep werd opgesplitst in 3 groepen zodat het leeftijdsverschil niet zo groot was en er op niveau geoefend kon worden.  De groepen begonnen op het parcours in het bos, hier bleven de jongste kinderen, de anderen gingen verder het bos in en naar de vaart. Er werd een warming up gedaan en daarna konden de kinderen klimmen/kruipen/ rennen, kortom survivallen!!

De oudste kinderen kwamen enthousiast en helemaal nat weer terug met hele verhalen. Ook de andere groepen genoten volop en deden enthousiast mee, net als de leidsters die natuurlijk niet konden achterblijven!! Na ongeveer 1,5 uur zat het erop en liepen we terug naar de BSO waar de kinderen zich konden verkleden en de eerste ouders al stonden te wachten.

Van dat sporten krijg je honger en dorst, dus een ijsje ging er wel in. Ook de barbecue ging aan voor alle ouders en kinderen die zich inmiddels verzameld hadden. Ondanks dat het niet helemaal droog is gebleven, vonden wij het een geslaagde middag!

Via deze weg willen we Survival Bakkeveen bedanken voor de leuke middag en natuurlijk alle ouders en kinderen die in grote getalen aanwezig waren, wat altijd fijn is als er iets georganiseerd wordt.

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie!

BSO-Kidsvilla

 

Geplaatst in: BSO Kidsvilla, Survival

Geef een reactie