Mini bibliotheek in Bakkeveen

CREATIEVE MINI BIBLIOTHEEK BAKKEVEEN

Het is tegenwoordig mogelijk om in Bakkeveen op een goedkope en leuke manier een boek te lezen. Kea van der Meulen van de Tsjerkewâl 27 stelt haar grote boekencollectie ter beschikking voor de liefhebber. Zij wordt daarbij bijgestaan door echtgenoot Jappie die een prachtige creatieve boekenkast heeft gemaakt die een prominent  plaatsje heeft gevonden in de voortuin.

Mini Bieb: Halen – Lenen – Brengen – Ruilen voor buurtbewoners, dorpsgenoten, wandelaars en fietsers, toeristen en andere voorbijgangers mogen GRATIS een BOEK meenemen, terugbrengen of ruilen voor een ander boek. Kea streeft naar een gevarieerd aanbod van literatuur zodat er voor elke lezer iets leuks of interessants bij is. In de kast staat: Graag alleen  “nette” boeken. ZEGT HET VOORT!

 

Geplaatst in: Dienstverlening

3 reacties op “Mini bibliotheek in Bakkeveen

  1. ingrid zegt:

    wat een ontzettend leuk idee!

  2. aaltje zegt:

    prachtig initiatief en ziet er harstikke leuk uit.

  3. GM zegt:

    bij ons op de Stripe ook

Geef een reactie