ScholieRun in Bakkeveen

De Survivalrun speciaal voor scholieren 

In samenwerking met Sport in Opsterland en Sportbedrijf Drachten organiseert Stichting Survival Bakkeveen een evenement met meer dan duizend leerlingen van 20 verschillende scholen uit onder andere Opsterland, Smallingerland en Ooststellingwerf!

In de nationale sportweek, van 22 t/m 24 april, zal een nieuw evenement Bakkeveen doen opleven: de ScholieRUN! Initiatiefnemer is Stichting Survival Bakkeveen en zij zet hiermee een nieuw spektakel op poten, voor kinderen vanaf groep 5 t/m de oudste leerlingen van het voortgezet onderwijs.  De run bestaat uit 20 hindernissen verspreid over een route van 4,5 kilometer. De route wordt in groepen afgelegd en leerlingen zullen gezamenlijk obstakels moeten overbruggen, door slootjes rennen, over netten klimmen en op balken klauteren.

Met trots wordt de prachtige bosrijke omgeving van Bakkeveen gebruikt als decor, en de organisatie hoopt hiermee Bakkeveen voor deze jeugd wederom op een positieve en energieke sportieve manier op de kaart te zetten. Het zou dus fantastisch zijn als u deze kinderen en jongeren aanmoedigt bij de dappere strijd!

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie