5e van 500

Vrijdagavond was het Jeugd Sponsor Gala van de Poiesz in Leeuwarden. Hier bleek dat Survivalclub Bakkeveen zoveel muntjes had gespaard dat zij op de 5e plek zijn geëindigd, en dat van de 500 deelnemende clubs ! Een fantastisch resultaat waar niet alleen de clubleden en hun familieleden, maar ook de inwoners van het dorp aan hebben bijgedragen. En het resultaat van het harde werken is beloond, op het podium mochten zij een cheque van € 1.505,- in ontvangst nemen !

Namens de survivalclub wordt iedereen heel hartelijk bedankt voor zijn of haar bijdrage. Waar een klein dorp groot in kan zijn !

Algemeen
Poiesz Supermarkten heeft vrijdagavond 10 april 2015 in totaal € 515.000 aan sponsorgeld uitgekeerd aan clubs en verenigingen in het Noorden.
Dat gebeurde tijdens een groot sponsorfeest voor 4000 bezoekers in het WTC in Leeuwarden. Het was voor de tiende keer dat deze actie werd gehouden. Er deden circa 500 clubs mee aan de actie. Het bedrag is ook het hoogste dat tot nu toe werd uitgekeerd. Dat heeft te maken met de groei van het aantal winkels van Poiesz. Vorig jaar kwamen er weer vier bij. Dat betekent dat er steeds meer clubs en verenigingen meedoen.

Werd het geld in het verleden alleen aan Friese clubs uitgedeeld – Poiesz is van oorsprong een Sneker bedrijf – nu daalt de geldregen ook neer op clubs in de omliggende provincies. Het hoogste sponsorbedrag van € 1816 euro was voor jeugdkorps Crescendo uit Opende. Daarna volgen Stichting Zwembad Hoogkerk met € 1703 en voetbalclub SJO Jong Harkema met € 1643 . Poiesz heeft de acties opgezet om
verenigingen de mogelijkheid te geven hun contributies laag te houden. Dat vergroot de deelname, versterkt de clubs en stimuleert de saamhorigheid in de samenleving. (uit LC)

Geplaatst in: Survival

Geef een reactie