Nieuwe hoofdsponsor Survivalrun Bakkeveen

Het beloofde nieuws is zaterdag bekend gemaakt tijdens de jeugdsponsor actie van de Poiesz ! De Survivalclub van Bakkeveen heeft een nieuwe hoofdsponsor voor hun survivalrun op 12 september: GIANT !!

Op de foto Saskia Veenstra van Garage & Mechanisatiebedrijf Veenstra Bakkeveen en Johan Scholte, voorzitter van de Stichting Survival Bakkeveen.

Johan Scholte vertelt: “We zijn geweldig trots op de samenwerking met Veenstra, zij zijn dealer voor de knikladers van GIANT in Noord Nederland. Een stoer merk met een prachtige naam, vanaf nu spreken we dus van de GIANT SURVIVALRUN BAKKEVEEN, hoe tof is dat !!”

Geplaatst in: Survival

4 reacties op “Nieuwe hoofdsponsor Survivalrun Bakkeveen

 1. Daan zegt:

  De naam alleen is al uitdagend, GIANT SURVIVALRUN,
  Wie durft deze run aan?

 2. Johan zegt:

  Beetje verwarrend is het wel: Het is een samenwerking met Feenstra (sponsor), mevr. Feenstra staat ook op de foto terwijl ze het sponsorschap bekrachtigt met een handdruk. Terwijl Giant wordt genoemd als sponsor…? Feenstra is toch niet Giant of andersom?! Feenstra is dealer van Giant. Niettemin: Veel succes met de samenwerking!

 3. Jacobus zegt:

  Haha, ik vond het niet verwarrend, maar nu worden mijn hersenen wel aan het werk gezet. Het gaat hier niet om Feenstra, maar om Veenstra ; ) Veenstra en GIANT hebben een intens gelukkige relatie met elkander, dus brengt Veenstra met alle liefde dit mooie merk GIANT naar voren (is mijn persoonlijke interpretatie). Machtig mooie knikladers, menig persoon met boerderij (of andere groot terrein eigenaren) vindt dit prachtig materiaal. Bij dezen het advies om http://www.veenstrabakkeveen.nl eens te bekijken. Uitermate vriendelijke groet!

 4. Johan Scholte zegt:

  Bedankt Jacobus, voor de uitleg zoals alleen jij die kan geven 🙂
  met de sportieve groeten van een andere Johan

Geef een reactie