Duo Dijon in Dundelle

Muziekduo Dijon
te gast op
Accordeon en trekharmonica Festival Bakkeveen

In het Mfc Dúndelle aan de Mjûmsterwei in Bakkeveen wordt zaterdag 7 maart aanstaande voor de 19e achtereenvolgende keer het jaarlijkse Bakkeveenster Accordeon en Trekharmonica Festival georganiseerd.

Er is een open podium met gastoptredens. Het festival is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een drukbezocht populair muziekevenement. Vele bekende muzikanten uit het hele land hebben zich ondertussen al weer aangemeld.

Organisator Riemer Veldkamp is er in geslaagd het populaire Duo Dijon uit Apeldoorn naar Bakkeveen te halen. Dies Nicolai (trekharmonica) en John de Winter (gitaar en zang): twee enthousiaste muzikanten die al ruim 10 jaar met veel plezier en succes samen door het hele land optreden.

Op de Zwarte Cross traden zij op met de razend populaire Bennie Jolink van Normaal. Daarnaast zijn zij al jaren te vinden langs de route van de Nijmeegse Vierdaagse (TV Gelderland maakte daar vorig jaar een reportage van).

Dies Nicolai en John de Winter maken graag spontaan contact met hun publiek, spelen instrumentaal, zingen ingetogen luisterliedjes en populaire meezingers in zowel het Duits als Nederlands.

De accordeondag begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

De toegang is gratis.

Info:  Riemer Veldkamp tel. 0516-541788

Geplaatst in: Accordeondag

Geef een reactie