Zakelijk bekeken: Sietske Russchen

Rubriek: Zakelijk BekekenDe redactie heeft het idee opgevat om het bedrijfsleven in en om Bakkeveen eens extra in het zonnetje te zetten door het op een speciale manier onder de aandacht van de lezers te brengen. Een bloeiend bedrijfsleven is immers in het belang van alle dorpsbewoners omdat het voor een groot deel de leefbaarheid van een dorp bepaalt.Het is de bedoeling om iedere maand in de Slûswachter een interview met foto van een van de adverterende bedrijven te publiceren en dit tevens op de website van Bakkeveen te plaatsen. De redactie denkt met dit initiatief de lezers van de Slûswachter/website en het bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen.
Jouw bedrijf ook in beeld: mail  [email protected] .

 

Even voorstellen

Mijn naam is Sietske Russchen en ik woon sinds 2004 in Bakkeveen. Ik woon samen met mijn partner/vriendin aan de Mjûmster Wei. Van mijn vierde tot mijn achttiende heb ik ook in Bakkeveen gewoond.

Praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching
In 2003 ben ik gestart met de praktijk voor lichaamsgerichte therapie en coaching, toen nog in de stad Groningen. In de praktijk begeleid ik mensen die zich graag verder willen ontwikkelen en daarbij tijdelijk ondersteuning kunnen gebruiken. De aanleiding om hulp te zoeken kan zijn dat mensen problemen hebben in hun relatie, op het werk of bij de opvoeding van de kinderen. Ook komt het regelmatig voor dat mensen hulp vragen om anders te leren omgaan met angst, spanning of stress. Of dat mensen depressief zijn of een burn-out hebben.

Ik werk vanuit de visie dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden en dat klachten met elkaar samenhangen. Dat betekent dat ik naast inzicht gevende gesprekken ook werk met de signalen die het lichaam geeft. Houding, ademhaling en stem geven veel informatie over hoe het met iemand gaat. Vaak hebben we geleerd om bepaalde emoties niet te uiten en ons aan te passen, dat kost veel energie. Bij lichaamsgerichte therapie en coaching komen mensen in beweging, wordt de adem verdiept en kunnen spanningen in het lichaam gevoeld en geuit worden. Vervolgens kun je beter kiezen wat je zelf wilt in bepaalde situaties/hoe je je leven wilt leiden.

Naast individuele begeleiding werk ik ook met groepen. Een succesvolle groep is “de kracht van je bekken” een groep voor vrouwen met en zonder klachten in het bekkengebied. De groepen bied ik aan op verschillende locaties. In Bakkeveen heb ik in de Dûnhoeke groepen aangeboden. Momenteel ligt het groepswerk even stil, ik ben van plan om in 2015 weer met een groep te starten.

Ik haal veel voldoening uit het werk, vooral als ik zie dat mensen weer beter in hun vel komen te zitten. En weer keuzes kunnen maken waardoor ze meer voldoening in hun leven ervaren.

Meer informatie is te vinden op mijn site www.sietskerusschen.nl

Geplaatst in: Algemeen, Zakelijk bekeken ...

Geef een reactie