Stunt spektakel op 4 september

Bakkeveen decor voor grote Stunt- en Monster-Truck-Show!

Ronkende motoren, spectaculaire crashes en gigantische Monster-Trucks, dat is wat bezoekers kunnen verwachten bij de live-show van het Stunt Movie Production-team op donderdag 4 september op het parkeerterrein aan de Mjûmsterwei in Bakkeveen. Chef d’equipe Gino Winter en zijn team beloven er een waar spektakel van te maken.

Stuntshow
Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam meebrengen. Daarmee maken ze met hun motoren gigantische sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes. Gino Winter en zijn zoon Peter zullen slalom gaan rijden. Auto’s rijden met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.

Films
Het team is allround en is buiten haar eigen shows ook regelmatig werkzaam voor films en televisieseries. Zo werkte het team onlangs nog voor “Team ROX” (Studio 100) en was de arena van Stunt Movie Production ook decor voor de opnames voor de aflevering, welke in het najaar van 2014 op televisie komt.

Stuntfamilie
Stunt Movie Production is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het zet de traditie van de “Original German Helldrivers Show” voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar, Gino Winter.

Locatie, data en tijd

  • Bakkeveen – parkeerterrein aan de Mjûmsterwei
  • donderdag 4 september 2014: 19:00 uur

Kijk ook op www.stuntmovieproduction.com

 

Geplaatst in: Evenementen

1 reactie op “Stunt spektakel op 4 september

Geef een reactie