Buurtbus zoekt vrijwilligers

De Buurtbus rijdt al 25 jaar in Opsterland. Het is lijn 104 van Qbuzz. De bus rijdt een uurdienst van Allardsoog via Bakkeveen, Wijnjewoude, Hemrik, Lippenhuizen naar Gorredijk. Vervolgens in omgekeerde volgorde terug. De Buurtbus is op zoek naar vrijwilligers en chauffeurs.

Wij zoeken mensen die een dagdeel in de week willen rijden op de bus. Maar ook een paar mensen die zich bezig willen houden met het runnen van een stichting buurtbus. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de coördinator Klaas Beenen via [email protected].

Via stukjes in de Leeuwarder Courant en de Woudklank ( Klik hier voor het artikel van de Woudklank ) hebben zich al vier mensen aangemeld. Er zijn echter twintig mensen nodig om de Buurtbus in 2015 in bedrijf te houden.

Geplaatst in: Algemeen, Vacatures

Geef een reactie