Nieuws World Servants

We hebben de Finish gehaald, Sponsors bedankt !!!

6 Jongeren, de kerkelijk medewerker en een aantal ouders hebben tegen sponsoring deelgenomen aan de fiets elfstedentocht. Hiermee hebben ze ruim € 1400.- binnen gehaald om volgend jaar met World Servants mee te kunnen naar Guatemala, Bangladesh of Ecuador.

Mede geïnspireerd door voorgaande groepen en familieleden staat er alweer een nieuwe groep te trappelen om hun handen uit de mouwen te steken. Hier om het geld voor de reis en het bouwproject te verdienen en daar letterlijk om te bouwen om de kinderen of inwoners van dat land een betere toekomst te bieden. De Jeugd van Bakkeveen wil graag geld verdienen door te helpen met klusjes en door wat lekkers voor u te koken of te bakken. Zie ook de website gereformeerde-kerk-bakkeveen.protestantsekerk.net

Activiteiten die we voorlopig op het programma hebben staan:

  • 5 juli staan we bij goed weer op de rommelmarkt van Bakkeveen
  • 8 augustus helpen we bij het dodofestival
  • 6 september willen we nogmaals een fietsing diner organiseren
  • In de herfstvakantie houden we binnen de gemeente van de Mande en Opstersland Noord een aardappelactie.
  • 8 november willen we een wandeltocht gecombineerd met een stamppotbuffet organiseren
  • Op 3,4 en 5 december willen we sinterklaas assisteren
  • 13 december verloting kerstsingin
  • En 2e kerstdag verzorgen wij de catering bij de kerstwandeling.
Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie