Foto’s Avondvierdaagse DO. 12-06-2014

Alweer heel goede weersomstandigheden om lekker te wandelen. Wederom ruim 20 graden, beetje wind en veel zon.

Vandaag gingen de routes in oostelijke richting. Meer natuurgebieden dan woensdag. Eerst door de bossen en (de 10/15 km dan) door de heide van Allardsoog. De wandelaars liepen door de holle wegen die voorouders enkele eeuwen geleden ook al beliepen. In Allardsoog rond de gebouwen van Nieuw Allardsoog, even daarna was de traktatie. Vervolgens over de beste senioren camping van Nederland: De 3 Provinciën. Vervolgens een perceel weiland en zandweg van fam. A. Hilhorst.

Daarna door de bossen van Staatsbosbeheer en gebieden van ’t Fryske Gea terug naar de finish in Bakkeveen. De 15 km maakt in Allardsoog nog een lus naar Zevenhuizen. Ze liepen o.a. langs de fantastisch liggende SVR camping van fam. Flonk aan de Bremerweg.

De 5 km tenslotte, bleef in de natuurgebieden aan de oostzijde van Bakkeveen.

 

Heb je nog leuke foto’s van de avondvierdaagse gemaakt,  dan kun je deze insturen en dan zullen wij deze plaatsen op de website van Bakkeveen.nl.

 

Hieronder een foto-impressie. ( foto’s gemaakt door: Martijn van der Vaart )

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie