SDM: Noord Ned. kampioenschappen

Afgelopen zaterdag 24 mei heeft Sport- en dansschool SDM de Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance en Showdance in Sportcentrum Leek georganiseerd. In totaal hebben ca. 170 dansteams zich van hun beste kant te laten zien. Alle deelnemende teams waren afkomstig van sport- en dansscholen uit de provincies Drenthe, Groningen, Friesland, Flevoland en Overijssel.

Er bleek tijdens de voorrondes al een enorme animo te zijn voor deze plaatsingswedstrijden waardoor er tijdens de finale in totaal nog zo’n 170 teams op de dansvloer mochten verschijnen. De organisatie spreekt over een succesvolle dag en feliciteert de Noord Nederlandse kampioenen van 2014 met hun behaalde resultaten.

Volgend seizoen zal de eerste voorronde van het NNKS 2015 begin februari worden georganiseerd in Leek. Alle informatie over de betreffende wedstrijdorganisatie en/of andere voorrondes NNKS : www.s-d-m.nl en/of www.nnks.nl De foto’s van de wedstrijd zijn te bekijken op de website : www.tegekkefoto.nl

 

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie