Pressplay behaalt 3e plek EH Hiphop

Waar heel Nederland dit weekend in de ban was van het Europees Songfestival, was het oudste demoteam van Sport- en dansschool SDM ‘Pressplay’ druk bezig zich te plaatsen voor de finale van de Europese Kampioenschappen Hiphop van de UDO-bond in Kalkar (Wunderland, Duitsland). Zaterdag kreeg het team te horen dat ze door waren naar de finale en zondag behaalden ze de 3e plaats op het European Championship 2014!

Sport- en dansschool SDM komt uit Noord- Nederland en heeft op deze internationale wedstrijd niet alleen Nederland op de kaart gezet, maar in het bijzonder Noord-Nederland. Deze erkenning bevestigt het gegeven dat de top van de Europese danscrews zich absoluut niet alleen in de grote randsteden van Nederland bevindt.

Pressplay gaat in augustus mee doen aan de Wereld Kampioenschappen in Glasgow (22 – 24 augustus).

Meer info over de UDO bond: www2.udonederland.nl

Hieronder een aantal foto’s van de trotse winnaars, de dames van Pressplay!

Geplaatst in: Sportverenigingen

1 reactie op “Pressplay behaalt 3e plek EH Hiphop

  1. Sofie zegt:

    Geweldig dames,gefeliciteerd!

Geef een reactie