Zakelijk bekeken: Equilibre

Zakelijk Bekeken.

De redactie heeft het idee opgevat om het bedrijfsleven in en om Bakkeveen eens extra in het zonnetje te zetten door het op een speciale manier onder de aandacht van de lezers te brengen.
Deze keer zijn we te gast bij:     

Massage Praktijk Equilibre

Hallo Ik ben Yvonne Kasemier en een geboren en getogen Bakkeveenster. Veel mensen zullen mijn man en mij vaak hebben zien wandelen door Bakkeveen . Het dorp en het bos lenen zich daar uitstekend voor.

Drie jaar geleden ben ik begonnen met Massage praktijk Équilibre. Eerst gericht op ontspanningsmassage en na het behalen van mijn HBO diploma massagetherapeut  is mijn pakket uitgebreid: klachtgerichte massage, ontspanningsmasssage, massagetherapie, stoelmassage, hollistic pusling en het geven van cursussen. Nu heb ik een praktijk in Bakkeveen en Drachten en werk ik als masseur bij de voetbalvereniging van Bakkeveen.

Ik ben een massage therapeut, die naar het hele lichaam kijkt en ik zal het niet alleen laten bij het klachtgebied zelf. Dat vind ik ook het leuke van mijn vak: niet een klein stukje behandelen maar kijken naar de hele persoon , lichaam  en  geest. Wat zorgt ervoor dat de klachten ontstaan? Iemand bewust maken van de signalen die het lichaam geeft.  Deze afwisseling tussen massages voor ontspanning “even tijd voor je zelf” en het aanpakken van klachten maakt dat het nooit saai wordt.

Ook het geven van verschillende cursussen maakt dat het een heel afwisselend beroep is.  De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen ontwikkeld: ”Onderlinge kindermassage op de bassischool” , ”Massage dóór en vóór kinderen en hun ouders”  en ”Massage aan de keukentafel”. Alle drie hele mooie cursussen om te geven. Onderlinge kindermassage op de basisschool bijvoorbeeld; het is zo inspirerend om te doen. Het is ontzettend fijn om te zien hoe een groep enthousiast wordt en fanatiek meedoet.

Door allerlei veranderingen  van voorwaarden en eisen van verzekeraars ben ik aan het uitzoeken bij welke beroepsvereniging ik mij wil aansluiten. Dit heeft als voordeel  voor de cliënt dat wanneer de cliënt een aanvullende verzekering heeft, het ook mogelijk is om een ( groot)deel van de behandeling vergoed te krijgen.

Voor de toekomst zie ik nog vele mogelijkheden voor mijn praktijk, er is nog zoveel om te leren en te doen . Wanneer ik alles wil doen wat mij leuk en interessant lijkt, heb ik aan 1 leven niet genoeg.

Yvonne Kasemier.

 

Geplaatst in: Verzorging, Zakelijk bekeken ...

Geef een reactie