Kinder knutsel club

Iedere  woensdag middag is er nog steeds de kinder knutsel club in Dunhoeke . Afgelopen woensdag zijn de kinderen druk bezig geweest voor Valentijn iedereen mocht een mooi hartjes bakje beschilderen en mooi bekleden voor hun ………  of voor hun zelf wie zal het zeggen. Maar in ieder geval worden er nog iedere woensdagmiddag zeer leuke dingen gemaakt bij de knutsel club onder leiding van Fien , Gretha , Sieta , Aukje en Anton. Alleen er zouden nog best een paar vrijwilligers bij mogen dus lijkt het je leuk om met kinderen creatief te knutselen kom dan eens  geheel vrijblijvend langs op een woensdag middag en wie weet zeg je dit had ik jaren eerder moeten doen.

Knutsel club iedere woensdag middag van  13.30 tot 15.00  uur in de vakantie is er geen club

Geplaatst in: Kinder en jeugddisco

Geef een reactie