Kerstpuzzel 2013 DE UITSLAG

Hallo allemaal

Het heeft wat voeten in de aarde gehad (o.a kapot fototoestel) maar hier is dan deel 1 van de kerstpuzzel voor dit jaar. Wat ons deze keer opviel was dat de verlichting erg laat aan de huizen hing en in de tuinen tevoorschijn kwam. De gedachte rees zelfs: “kan het dit jaar wel doorgaan want we kunnen niet eens 10 foto’s bij elkaar schieten”. Het is uiteindelijk toch weer gelukt. De foto’s zullen niet allemaal even scherp zijn maar, naar onze mening wel herkenbaar.

Zoals in “De Slûswachter” te lezen stond hebben we ook dit jaar weer een prijzenpot van goed 250 euro. En dat ondanks de crisis.

Als alles een beetje meezit staat zondagavond deel 2 op de site en kan de lijst dus helemaal compleet gemaakt worden.

Ook dit jaar hopen we dat jullie weer veel plezier zullen beleven aan het vinden van de juiste adressen. Dat is deze keer het enige wat we zoeken: het juiste adres bij de foto.

En deel twee is toegevoegd…..de foto’s nog een beetje doorelkaar gehusseld en de puzzel is compleet. Voor wie de oplossing heeft…..het adres is [email protected] of in de brievenbus op Ecofeen 25 deponeren. Dit alles voor 00.00 uur op 31 december 2013.

En als je nu niet alles hebt en het is 23.00 uur op 31 december….aarzel dan niet en stuur/lever ‘m gewoon in. Je weet het nooit. Niet geschoten is altijd mis.

Veel plezier en suk6

We kunnen met veel plezier melden dat er goed gepuzzeld is in de laatste week van 2013. Maar liefst 18 oplossingen konden we verwelkomen dit jaar. Dat betekent een stijging van 20% dat gaat de goede kant op. En dan te bedenken dat er een 2 à 3 personen die andere jaren altijd trouw instuurden er dit jaar niet eens bij waren. Dat geeft alleen maar moed om het dit jaar (2014) weer te doen. Misschien in een andere vorm. (als daar nog ideeën voor zijn, stuur ze op en wie weet doen we er dan volgende kerst wat mee).

Er moest om de eerste 3 prijzen geloot worden want er waren 3 met alle 27 goed

De uitslag:

De eerste prijs een Dinerbon ter waarde van 90 euro te besteden bij DE STRIPE is gewonnen door

Familie Kootstra van de Houtwal

De tweede prijs, een Dinerbon van De 3 Provinciën ter waarde van 75 euro gaat naar de familie Van der Vaart

De derde prijs, een Boodschappenbon van De Poiesz ter waarde van 50 euro gaat naar Klaas en Griet Kootstra

Ook om de vierde tot en met de tiende prijs moest geloot worden (er waren maar liefst 6 oplossingen met 1 fout)

De vierde en vijfde prijs een Pannenkoekbon  van SAM’S Pannenkoekerij ter waarde van 15 euro gaan naar Esther Picon  en Marcel Rinsma

de zesde tot en met de negende prijs een Snackbon van Plaza De Kolk ter waarde van 10 euro gaan naar Cornelia Helmus, Alie Wouda, de familie Smid, Jappie en Kéa

en als laatste de Troostprijs een vvv-bon ter waarde van 5 euro gaat naar Maaike Kuik (10 fouten)

verder waren er 2 met 2 fout, 1 met 3 fout, 1 met 4 fout, 2 met 6 fout, 1 met 7 fout en 1 met 9 fout

We hebben het weer met veel plezier gedaan en vanwege de vele reacties gaan we het komende kerst gewoon weer doen. Tot dan.

 

Geplaatst in: Algemeen

1 reactie op “Kerstpuzzel 2013 DE UITSLAG

  1. De Kerstman zegt:

    Ho,ho.ho Prijswinnaars

    Het is alweer een tijdje geleden dat de uitslag bekent geworden is. En jullie zitten natuurlijk met smart op jullie prijs te wachten. Nu heb ik na mijn drukke periode aan het einde van 2013 een tijdje andere dingen aan mijn hoofd gehad en ben er even niet aan toe gekomen. De prijzen liggen nu op het hoekje van mijn immense bureau, wat op dat stapeltje na nu leeg is…….volgende week kom ik bij jullie langs. Het wachten wordt wel degelijk beloont.

Geef een reactie