Acties World Servants

Ondertussen hebben we drie acties gehad, de kerstsingin, koek en zopie van de kerstwandeling en de Nieuwjaarsduik. Er is ook een lopende actie bij de Poiesz.

De kerstsingin heeft € 443,60 opgebracht, een super opbrengst dus.
We willen alle sponsors van de prijzen, maar ook de kopers van de lootjes bedanken!

De koek en zopie van de kerstwandeling heeft ook een super opbrengst gebracht, namelijk € 1203,00! Ook de World Servants stand had ook nog € 109,45 opgebracht. Bij de koek en zopie konden de wandelaars van de kerstwandeling bij ons een bekertje warme chocolade melk halen, of een kopje thee of koffie. Hierbij konden ze ook een lekker broodje of cake krijgen. Bij de World Servants stand kregen ze het tweede deel van de route voor de wandeling en konden ze mandarijnen, pepermunt of een zakje chips kopen.

We willen de wandelaars die iets bij ons gekocht hebben bedanken, de vrijwilligers die hebben geholpen maar ook familie Kiers (camping Ikeleane in Bakkeveen) omdat we daar onze koek en zopie locatie hadden!

In Bolsward hebben wij een Nieuwjaarsduik gedaan, we hebben hiervoor mededuikers en sponsors gezocht en zijn uiteindelijk met z’n 7en in het water gegaan. Ook dit heeft een super opbrengst, namelijk rond de € 540,00. We willen hiervoor de sponsors en de mededuikers bedanken!

We hebben ook al totaal aan € 300,00 giften gekregen.

Het totaal bedrag van de acties is nu: € 2596,05.
Met onze eigen bijdrage er bij hebben we al € 3196,05.

We moeten totaal € 7485,00 opbrengen en moeten dus nog € 4288,95 bij elkaar opbrengen.
Dit gaan we doen door de snert actie en de aardappel en potgrond actie.
We zijn ook nog aan het brainstormen voor nieuwe acties.

Als wij u niet benaderen voor het bestellen van snert gemaakt door restaurant/hotel de Stripe te Wijnjewoude, kunt u contact met ons opnemen om het alsnog te bestellen.
Hiervoor kunt u bellen naar: 06-11824722 / 0516-541011,
of u kunt mailen naar Eva Flapper: [email protected].

We willen dan graag van u weten: uw adres en hoeveel porties ( 1 portie is voor 2 personen )
Een portie kost 6 euro en we komen het bezorgen op 31 januari of 1 februari. U kunt de snert bestellen tot 21 januari 2014. De snert kan ook in bevroren toestand worden afgeleverd, zodat u het ook weer in de vriezer kan stoppen.

Iedereen die op ons gestemd heeft voor de gouden turf, heel erg bedankt! Op 25 januari krijgen wij de uitslag wie er heeft gewonnen.

Er is ook een nieuwe actie begonnen, in Poiesz (Bakkeveen) staat bij de flessenautomaat een ton waar u uw flessenbonnetjes in kunt doen.

Wij houden u op de hoogte van de lopende en komende acties!

Bankrekeningnummer: 29 01 99 700
t.n.v.: St. Ond. Chr. Act. Bakkeveen
o.v.v. WS en Bolivia

Vriendelijke groeten,
Het World Servants team:
Jannie van der Veer, Carla van Valkenburg en Eva Flapper.

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie