Acteercursus voor jongeren vervolgd

Acteercursus voor jongeren krijgt vervolg!

Sport- en dansschool SDM heeft haar aanbod uitgebreid met acteerlessen! Na een enthousiaste opkomst van acteurs en actrices in de dop én een succesvol toneelspel rondom de jaarlijkse benefietshow van de dansschool, is er besloten om aan de acteerlessen een vervolg te geven.

In de lessen gaan de jongeren bezig met emoties, stem, je lichaamshouding; hoe sta je op het podium en rol-inleving. Deze les is niet alleen geschikt voor het ontwikkelen van de ‘acteerkwaliteiten’, maar ook voor de opbouw van zelfvertrouwen en het presenteren van jezelf.

Mee doen?
Lijkt het je leuk om hier aan mee te werken en wil je jouw acteerskills op de proef stellen, kom dan langs bij de 1e training van zaterdag 18 januari in de Holten in Marum. Een proefles is gratis. Meer informatie vind je op: www.s-d-m.nl

zaterdag 12.15 – 13.05 uur: 12 jaar en ouder
(voor jongere kinderen zijn er eerder op de dag musicallessen te volgen)

Geplaatst in: Sportverenigingen

Geef een reactie