Midwinterconcert van Spijkerpakkenband

Spijkerpakkenband start zilveren jubileumjaar met

Midwinterconcert

op 25 januari

Op 25 januari staat voor brassband De Spijkerpakkenband uit Bakkeveen het jaarlijkse Midwinterconcert op het programma. Het Midwinterconcert staat ook dit jaar garant voor een ouderwets gezellige muziekavond met heerlijke brassbandmuziek.

Het nieuwe jaar wordt voor de Spijkerpakkenband een bijzonder jaar. In 2014 bestaat de band 25 jaar. In dit jubileumjaar brengt De Spijkerpakkenband een nieuwe brassband-CD uit. In juni nemen ‘De Spikers’ deel aan de Whit Friday March Contest; een marswedstrijd in Engeland, het mekka van de brassbandmuziek.

Het Midwinterconcert op 25 januari zal staan in het teken van de aftrap van dit zilveren jubileumjaar. Op het Midwinterconcert lichten De Spikers alvast een tipje van de sluier over hun nieuwste CD, die medio 2014 verschijnt. Op deze CD komt een groot aantal werken, die nog niet eerder op een brassband-CD zijn uitgebracht. De band speelt op het Midwinterconcert alvast een aantal nummers van deze CD.

Het Midwinterconcert vindt plaats in de De Mande in Bakkeveen (adres: Tsjerkewâl 20). Het concert start om 20.00 uur. De toegangprijs is € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Wilt u zeker zijn van een zitplaats? Dan kunt u kaarten bestellen via het e-mailadres [email protected]!

In het kort:

•          Midwinterconcert Brassband De Spijkerpakkenband
•          Locatie: ‘De Mande’ in Bakkeveen (adres: Tsjerkewâl 20)
•          Datum: zaterdag 25 januari 2014
•          Aanvang: 20.00 uur
•          Kaarten zijn verkrijgbaar via [email protected]

Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie