Bakkeveen bedankt !

GEWELDIG WAT EEN WEEKEND, WAT EEN FEEST!!

Bakkeveen bedankt!

Na een lange en intensieve periode van voorbereiding, was het afgelopen weekend alweer het slotweekend van de activiteiten, ter ere van het 125-jarig bestaan van Plaatselijkbelang Bakkeveen.

Het weekend begon op vrijdagavond met een spelletjesavond, met spelletjes voor de kinderen en Schaken, Klaverjassen en Bridge voor de volwassenen. Na afloop om ca. 22.00 uur werd er tot in de kleine uurtjes nog even gezellig gedanst en nagekletst onder begeleiding van het duo Bouke en Andries.

Zaterdagochtend was er om 9.00 uur ochtendgymnastiek, georganiseerd door Kwiek. Direct hierna was er een gratis dorpsontbijt, waarvoor zo’n 150 (oud)dorpsgenoten zich hadden opgegeven.

Na de middag was er een drukbezochte en goed verzorgde reünie. Maar liefst 360 personen hadden zich hiervoor opgegeven. Er zijn die middag weer heel wat jeugdherinneringen opgehaald.

De Historische Vereniging was aanwezig met een standje om het nieuw uitgebrachte historisch tijdschrift te verkopen. De middag werd afgesloten met een uitstekend verzorgd warm/koud buffet.

Om 19.30 uur kon de Playbackshow, georganiseerd door buurtvereniging Babs, beginnen. De avond werd geopend door een act van de Jubileumcommissie, daarna kwamen er nog zeer verrassende acts voorbij. Onder grote belangstelling, de tent was meer dan vol, nam buurtvereniging De Feart de eerste prijs in ontvangst.

Met veel gevoel voor het aanwezige publiek, vermaakte DJ FireKing jong en oud tot laat in de nacht.

Halverwege de avond konden er nog twee verrassende artiesten worden verwelkomd. Allereerst was er Iwan Rebrof (alias Douwe Douwsma) uit Siberië, maar deze werd al snel afgelost door zijn kleinzoon, Tim Douwsma. Al met al werd het een fantastische avond, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Namens de Jubileumcommissie willen we alle verenigingen, commissies, vrijwilligers, sponsoren en bezoekers heel hartelijk bedanken voor de tomeloze inzet van de achterliggende periode. Mede dankzij jullie kunnen wij terug zien op een schitterend jubileumjaar.

Anita Broeders, Wim Dijk, Geert Louwes, Kees van der Meulen, Jantien Mulder

Geplaatst in: PB125

7 reacties op “Bakkeveen bedankt !

 1. Truus Witteveen zegt:

  Wij vonden het ook een geslaagd weekend, alleen een beetje jammer dat je ons in het boven staand stukje niet benoemd, onze modeshow van Vrouwen van Nu.

 2. Petra zegt:

  Vooral de ochtendgym en het dorpsontbijt waren erg leuk, goed verzorgd en heel gezellig.
  Maar dat degene, die bovenstaand stukje heeft geschreven, zomaar 50 geweldige vrouwen over het hoofd heeft kunnen zien,geeft te denken……

 3. Sieb Hazenberg zegt:

  Gelukkig zag ik het wel volgens mij moet het een van de hoogte punten geweest zijn samen met al dat andere,,, heeft de schrijver dit niet gezien? Foutje?? Jammer!

 4. Jubileumcommissie zegt:

  Jullie hebben helemaal gelijk. In ons enthousiasme over zo’n prachtig weekend, is tijdens knip- en plakwerk de modeshow helemaal weggevallen! Al hadden we het gewild, deze modeshow konden we niet over het hoofd zien. Hulde voor alle vrouwen die dit zo prachtig in elkaar hebben gezet. Voor een impressie verwijzen wij naar de foto’s op de website van Bakkeveen. Onze excuses voor deze fout!

 5. Wim Dijk zegt:

  Lieve Vrouwen van Nu,

  Wij hebben jullie fantastische modeshow absoluut niet over het hoofd gezien, maar mijn concept stukje is heen en weer gegaan en hierdoor is inderdaad zoals mijn collega het hiervoor omschrijft het gedeelte van de modeshow ,,weggevallen”

  Nogmaals ook jullie bedankt voor jullie tomeloze inzet , wij hebben van jullie genoten!

 6. willy en anneke bethlehem zegt:

  We hebben geweldig genoten en delen een compliment uit naar de organisatie.Het is een hele klus geweest,maar een klus die de moeite waard was.Nogmaals bedankt en wie weet tot een volgende keer.Groet van Willy en Anneke uit Assen.

 7. ytsje zegt:

  It wie in mooie middei en goed organisearre wol spitich dat der net folle aldbakkefeaners wienen. Mar fierder kompliminten foar de organisaasje. Ik hie eins noch in reuniekrante ferwachte mar dy kaam net. En it waar siet hielendal mei gelokkich. Oer hoevolle jier wêr? Ik wit net waner as de lêste kear foar dizze fansels. Mar it mei om my wolris wer. En spitich dat ik ek noch lid fan Babs net nei de playbak sjow koe en ek net nei al dy moaie froulju dy’t sa moai ferklaad wie. Der wie sels ien by dy’t wer trouwe woe mar se hat al in man. Grapke mar se hie de trouwjurk wol oan lusten hiel kreatyf wienen jimme froulju fan no.

Geef een reactie