1e Lustrum huisartsen Brouwers & Friezema

vlaggetjes 1 webHet is alweer 5 jaar geleden dat het huisartsenechtpaar J.M.M. Brouwers &  S. Friezema, de praktijk in Bakkeveen hebben overgenomen van dokter C.H.A.M. Vermeulen.
Officieel viel dit eerste lustrum  op j.l. zondag 15 september 2013,  maar vandaag (18 september) en morgen, donderdag 19 september, wordt dit  feit op vrolijke wijze gevierd.

Daarom wapperen er vandaag en morgen kleurrijke vlaggetjes aan de gevel van de praktijk aan de Weverswal nr. 6 en mag er van beide dokters gesnoept worden van de schaal lustrum-chocolaatjes op de balie. Dokter Brouwers nam vanmorgen zelfs de chocolaatjes mee voor de patiënten op haar ochtendronde….

Vanmorgen mochten de patiënten tot hun verrassing een stoelmassage in de praktijk ondergaan evenals donderdagmorgen, want ook dan zal masseuse Tjitske Spinder aanwezig zijn. En de kinderen die vanmiddag in de praktijk komen, kunnen zich feestelijk laten schminken!

Het bevalt beide huisartsen nog steeds goed in Bakkeveen, dus een volgend lustrum zal hier vrijwel zeker gevierd gaan worden, denken wij. Ook aan de kant van de patiënten is er tevredenheid en mw. Brouwers vertelt dat ze blij zijn met de complimenten die ze regelmatig krijgen. Dat is wel eens anders, vertelt ze, van collega’s hoorden ze dat er eigenlijk niet vaak een persoonlijk compliment wordt uitgesproken.

Dat een huisarts als hulpverlener een zwaar beroep is, is wel bekend. Maar deze beroepsgroep krijgt  steeds meer op het bordje geschoven.  Zo ook bij de beide huisartsen in Bakkeveen. De bezuinigingen in de zorg leggen de lat voor de 1e lijns hulpverlening steeds hoger. “Maar we proberen zoveel mogelijk aan onze eigen lijn vast te houden,” zegt mw. Brouwers.

Reden temeer, om hier nog eens extra onze waardering voor beide huisartsen uit te spreken en ze hartelijk te feliciteren met hun eerste lustrum in Bakkeveen!

Geplaatst in: 2013-gebeurtenissen, Bakkeveen

13 reacties op “1e Lustrum huisartsen Brouwers & Friezema

 1. yvonne broekert zegt:

  van harte met jullie eerste lustrum. op naar de 10

 2. Truus Witteveen zegt:

  Gefeliciteerd met deze lustrum, we zijn blij met jullie als onze dokters.

 3. Jan en Jannie Friezema zegt:

  gefeliciteerd met jullie eerste lustrum

 4. Huub Bouma zegt:

  Ook van mij van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal,ik ben heel tevreden over de behandelingen van jullie beiden.

 5. Annelies en Dennis zegt:

  Van harte gefeliciteerd!!

 6. Susan Greydanus zegt:

  Van harte met jullie 5 jarige lustrum in Bakkeveen, plak er nog maar heel wat jaren aan vast want ook wij zijn erg blij en tevreden met jullie als huisartsen, hulde!!

 7. Wilma v/d Meulen zegt:

  Gefeliciteerd met jullie 5 jarig jubileum!

 8. hanneke zegt:

  vanaf deze kant ook van harte gefeliciteerd.ga zo door.proficiat.

 9. Jouke en Ine zegt:

  Gefeliciteerd, fijn dat jullie in ons dorp zijn!

 10. Harriette van Engelenburg zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Echt 2 toppers, deze dokters!

 11. Nynke Postma zegt:

  ……en als ik dan op grote afstand in Nigeria woon, kan ik nog steeds advies vragen aan jullie….fijn om zulke betrokken huisartsen te hebben… Gefeliciteerd met het eerste lustrum en een goed vervolg toegewenst.

 12. corry blok-pronk zegt:

  Een heel late reactie: Ab en Corry Blok zijn blij een prettig en kundig stel dokters in de buurt te hebben.
  We hopen dat jullie ons nog lang kunnen bijstaan. Alsnog: van harte gefeliciteerd.

 13. A.Fr zegt:

  12,5 jaar dokterspraktijk Friezema/Brouwers.
  Hartelijk gefeliciteerd met dit heugelijke feit.
  We hopen dat jullie nog vele, en gezonde jaren
  in Bakkeveen blijven.

Geef een reactie