125 jaar PB: impressie slotdag (1)

Zaterdag 21 september 2013 was de slotdag van de bijna een half jaar durende festiviteiten van het 125 jarig bestaan van Plaatselijk Belang Bakkeveen.

In de feesttent werd om 9 uur ’s ochtends de aftrap gegeven door ochtendgymnastiek (organisatie Kwiek). Ab Gaubitz heeft van 1945 tot 1975 elke ochtend de Nederlanders weer in beweging gekregen. Dit gebeurde ook in de tent voor de vele aanwezige Bakkeveensters.

Daarna het gratis ontbijt. Hier werd in groten getale gebruik van gemaakt. In het filmpje zie je een paar flitsen van het eind van het ontbijt (uw filmer moest ten slotte ook eten).

Om 10 uur was het de beurt aan Vrouwen van Nu met de modeshow “Mode door de jaren heen”. Er werd mode in 6 thema’s geshowd:

 • Vrijheid en veelkleurigheid
 • Van veel naar weinig kleren
 • Zwart – Wit
 • De overal
 • Hergebruik en wegwerp
 • De interessegroepjes

Ladyspeaker Petra de Jong voorzag de showende dames op de catwalk op een humoristische wijze van deskundig commentaar. De modeshow neemt 7 minuten van de 9 minuten durende video in beslag. Om de modeshow èn het commentaar beter tot zijn recht te doen komen zal er een compilatie van bijna een half uur moeten worden gemaakt. Deze compilatie zal mogelijk nog wel eens vertoond worden tijdens een evenement in Bakkeveen.

Deel 2 van het slotfeest (Reünie, diner en playbackshow) zal later verschijnen(hangt af van de tijd om het filmpje te monteren, dus als iemand dat wil doen: [email protected]).

Geplaatst in: PB125

2 reacties op “125 jaar PB: impressie slotdag (1)

 1. Petra zegt:

  Geweldig leuk filmpje!!!!!

 2. jannymartha veld zegt:

  Hallo Petra,

  wat ziet dat er allemaal leuk uit,ik had het al van mijn zus gehoord.
  Groetjes JannyMartha.

Geef een reactie