It Skouderklopke 4: Warner Koiter

Heel vaak hoor je mensen, die veel vrijwilligerswerk doen, zeggen:“Ja maar ik doe het niet alleen hoor!”
schouderklopje

Warner Koiter van het Dodo-festival
is er ook zo’n eentje….
U weet wel, zo’n stille kracht die als het moet bijna dag en nacht in touw is en bergen werk verzet en daarom voor 100%  namens de media van Bakkeveen  It Skouderklopke verdient!


Technisch man Warner heeft deze week speciaal vrij genomen en is dag in, dag uit druk op het DoDo-terrein bij Dúndelle in de weer met de opbouw van het podium en de inrichting van het festivalterrein.

Inderdaad, dat doet Warner niet alleen, de organisatie van het Dodo-festival heeft de beschikking over een enthousiaste groep mensen, die allemaal flink de handen uit de mouwen steken om er ook dit jaar weer iets geweldigs van te maken….
Allemaal waar …. maar dat Warner even speciaal in het zonnetje wordt gezet, vinden al die vrijwilligers meer dan terecht.
“Warner staat altijd klaar en doet zoveel stilletjes op de achtergrond….” zei er iemand van de organisatie.

Warner is namelijk niet alleen een grote spil in de uitvoering van alle plannen, maar hij is ook degene die de creatieve ideeën van de ontwerpers weet om te buigen naar de praktijk.
Bovendien en ook dat is zeer bewonderingswaardig, is het hele jaar door de woonboerderij van de familie Koiter het episch centrum van het Dodo-festival.
Er worden vergaderingen gehouden, plannen gesmeed, attributen en decors gebouwd en alles staat er opgeslagen. En dat allemaal voor niks……

Kortom Warner: je hebt It Skouderklopke helemaal verdiend!
(en die taart, waarmee dit compliment  vergezeld gaat, deel je dan maar lekker met al die anderen….)

Geplaatst in: It skouderklopke

Geef een reactie