Impressie DODO-Festival 2013 update met foto’s

Vrijdag 9 augustus vond het lustrum plaats van het Dodo-Festival. De vorige 4 maal was het festival in het centrum van Bakkeveen gehouden. Deze lokatie werd te klein en vandaar dat als nieuwe locatie de terreinen rond zwembad en sportpark werden gekozen.

Al vanaf de jaarwisseling werd er door een groep enthousiaste vrijwilligers aan de voorbereiding gewerkt. De laatste week werd voor de buitenstaander ook alles zichtbaar: de opbouw van podium en aankleding van het terrein. De artiesten waren natuurlijk al lang geboekt.

De Dodo-markt begon vrijdagmiddag rond 14 uur; het festival werd om 15 uur geopend. Om exact 1:30 uur zaterdagochtend stopte Vangrail en gingen de lichten weer aan. Daarna nog een lange dag van opruimen en het denken over Dodo-2014 kan weer beginnen. Het weer was goed (net boven 20 graden en ’s nachts rond 15 ) en een paar spatjes regen, wat geen naam mocht hebben. Het publiek was ook fantastisch (op die ene aanhouding na).

Kortom: zeer geslaagd.

Hoe het vrijdagmiddag en -avond verliep: daartoe een kort filmpje van bijna 7 minuten (in verschillende kwaliteiten te bekijken).

Andere beeld bijdragen:

 

Foto’s van Martijn van der Vaart foto’s bestellen klik hier.

Geplaatst in: Dodo Festival

8 reacties op “Impressie DODO-Festival 2013 update met foto’s

 1. Jeen zegt:

  Wat een feest DODO organisatie en alle vrijwilligers bedankt

 2. D,R, zegt:

  En dan na een paar uurtjes slaap, zijn de vrijwilligers zaterdagmorgen al weer druk bezig met het opruimen en schoonmaken van het festivalterrein…..
  Chapeau!!!!!

 3. yvonne zegt:

  Het was in een woord weer geweldig, kijk nu al weer uit naat volgend jaar

 4. Truus Witteveen zegt:

  Wat een gezellig feest, complimenten voor de organisatie, het zag er erg mooi uit, tot volgend jaar

 5. A. Von Turier zegt:

  Wat hebben we met z’n allen weer een mooie dag beleefd. Van des middags vroeg tot diep in den nacht. De monniken kunnen zullen een nieuwe voorraad bier moeten brouwen de weergoden kunnen hun gang weer gaan. Een Avontuur om in het boekje op te schrijven. En wat een mooie locatie. Iedereen, vooral het (voorbeeldige) publiek, bedankt voor deze dag. Op naar volgend jaar.

 6. Huub zegt:

  Wat een geweldig feest en de locatie was super,heb lang gedacht dat dit feest in het centrum moest blijven maar dezr plek was fantastisch.

  Bedankt voor al het werk,jullie hebbhen er weer wat moois van gemaakt.

  Op naar 2014!!!

 7. Stageline zegt:

  Het was een TOPFEEST!! Dodo: bedankt!! Wij hebben echt enorm genoten! Tot de volgende!! 🙂
  Marcella, Kevin, Arjen, Richard en Dennis, Stageline, de VETSTE band!

 8. John T. te B. zegt:

  Het DODO festival was dit jaar op de nieuwe locatie wederom fantastisch. Nadeel was dat deze locatie groter is zodat ik Olivia niet kon vinden. Gelukkig vond zij mij. De Party Band Sunshine mag van mij volgend jaar ook weer komen. Hulde voor de organissatie en de vele vrijwilligers. Tot volgend jaar.

Geef een reactie