Dodo Festival: actie donatie enveloppen

Het zal de meesten van u niet zijn ontgaan, de afgelopen weken zijn de bestuursleden van Stichting Dodo Festival bij de deuren langsgegaan om de verspreide donatie enveloppen op te halen. Nadat we de opbrengst van de enveloppen-actie hadden geteld, konden we alleen maar constateren dat deze actie een groot succes is geweest. Het idee dat Bakkeveen een financiële bijdrage wil leveren aan ons festival, vervult ons met trots en nog meer motivatie om er ook dit jaar iets speciaals van te maken!

Niet alleen in financieel opzicht was deze actie een succes. We vonden het bijzonder prettig dat we als bestuur zijnde een moment hadden om persoonlijk in contact te komen met vele bezoekers van het festival. Hierdoor hebben we veel nuttige informatie en aandachtspunten kunnen vergaren die zeker meegenomen zullen worden in de toekomst.

Door omstandigheden kan het zijn gebeurd dat we u niet thuis hebben getroffen tijdens het collecteren. Indien dit het geval is en u alsnog een bijdrage wil leveren, is het mogelijk om uw envelop af te leveren bij onderstaand adres:

Nije Buorren 25 te Bakkeveen

We willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Uw donatie zal goed besteed worden!

Met vriendelijke groeten,
Het Dodo Festival bestuur

Kijk op www.dodofestival.nl voor meer informatie over het komende Dodo Festival op 9 augustus!

Geplaatst in: Dodo Festival

3 reacties op “Dodo Festival: actie donatie enveloppen

 1. Huub zegt:

  Fijn dat de donatie zo’n succes is,het bewijst wel hoe belangrijk
  we het als dorpsbewoners vinden dat jullie dit elk jaar weer organiseren,het zal ook dit jaar wel weer een fantastisch feest worden,succes met de voorbereidingen.

 2. yvonne zegt:

  ik had de envelop klaar liggen, maar niemand gezien. missschien een tip als er niemand thuis om nog een keer terug te komen, dan haal je nog meer op

 3. Jeen zegt:

  Hallo Yvonne

  Ik weet dat ze meerdere keren gelopen hebben dus ook vaker dan 1 keer aan de deur geweest zijn . Maar als je het bovenstaande bericht leest kun je ,je enveloppe dus ook op de Nijebourren 25 brengen. Kleine moeite groot plezier

Geef een reactie