SDM 6x in Top 3 van Nederland

Zondag 16 juni werden de Nederlands Kampioenschappen Streetdance georganiseerd in de Ahoy te Rotterdam.

Sport- en dansschool SDM vertegenwoordigde het Noorden met zes teams. Er werd drie keer een derde prijs binnengehaald voor de teams ‘Beatfreaks’, ‘2Remember’ en ‘Request’.

Daarnaast werd er drie keer een tweede prijs binnengesleept voor de teams ‘Bstrong’, ‘Smash’ en ‘Pressplay’. De teams kwamen zowel uit in de beginners als de gevorderden categorie. Bij terugkomst in Friesland werd een feestje gebouwd door alle winnaars.

Sport- en dansschool SDM is zeer tevreden over de uitslagen en heeft het wedstrijdseizoen 2012-2013 met een superieur gevoel afgerond. De sport- en dansschool zal zich deze week weer volledig richten op de eindshows die zaterdag 22 juni georganiseerd worden in Schouwburg de Lawei te Drachten. De voorstelling ‘zappen’ wordt deze dag driemaal opgevoerd in de grote zaal van de schouwburg.

www.s-d-m.nl

Geplaatst in: Sportverenigingen

1 reactie op “SDM 6x in Top 3 van Nederland

Geef een reactie