Laatste oproep voor Reünie

Laatste oproep voor aanmelding voor de Reünie
voor Bakkeveensters van toen en nu!

Beste mensen,

Vorig jaar april zijn wij als commissie gestart met de voorbereidingen voor de reünie in september. Het resultaat van onze inspanningen is dat ongeveer 300 mensen verwacht worden. Ik kom echter ook nog steeds mensen tegen die zeggen: ‘” o ja, ik moet mij nog opgeven”. Niet langer op de lange baan schuiven, gewoon DOEN!

Omdat de vakanties er aan zitten te komen is dit onze laatste oproep voor inschrijving voor de reünie op 21 september a.s. Aanmelden kan nog op www.bakkeveen.nl, of door een van ons te bellen. Na de schoolvakanties, begin september, is het al snel zo ver, dan staat de reünie al voor de deur. Wij ronden de voorbereidingen daarom graag zo snel mogelijk af. Iedereen die zich al heeft aangemeld heeft inmiddels een mail of brief ontvangen met het verzoek de verschuldigde bijdrage over te maken.

Voor de reünisten die nog niet betaald hebben nog even de gegevens:

Als u deelneemt aan het middagprogramma maakt u per persoon € 10,00 over. Als u ook aan het buffet deelneemt maakt u per persoon € 25,00 over. Neemt u alleen deel aan het buffet, dan maakt u € 15,00 over.
Wij verzoeken u de verschuldigde bijdrage over te maken op rekeningnummer 30 51 55 040 van Plaatselijk Belang Bakkeveen, ten name van S. van Gorkum, met als omschrijving Deelname Reunie (zonder puntjes) en uw naam. Zodra uw betaling is ontvangen, is uw deelname definitief.

In de afgelopen maanden hebben wij u zowel via de Slûswachter als de website www.Bakkeveen.nl op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De komende maanden zal dit alleen via de site gebeuren.
Nog wat aanmeldingen uit de afgelopen weken:
Sabina de Jong (Schilling), Oene Marinus, Anneke van der Beek, Henk Douwsma, Janke de Jong (Veenstra), Janny van der Broek (Rodenburg), Egbert Kiers, Johan Sieswerda, Jappie Stuiver, Elly Stuiver-Huitema, Douwe Douwsma, Lutsche Douwsma (Vonk), Ties Broekert, Dora Veenstra (Broekert), Mevr. Zuidhof-Hoenderken, Durk Dijkstra, Ali Dijkstra – Gall, Trijntje Wijkstra (Groen), Aly Winter, Roelie van der Meer, Anton Holleboom, Sylvia Holleboom-Spies, Bonne Mulder. Binnenkort zal op de site de volledige lijst deelnemers worden geplaatst.

De reüniecommissie

Reüniefoto

 

Geplaatst in: PB125

2 reacties op “Laatste oproep voor Reünie

 1. Ineke Haisma zegt:

  Ik geef me op voor de Reunie en ik maak dit weekend de 25,00 euro over!

  Succes met de voorbereidingen!

  Ineke Haisma

 2. Rudy Doorgeest zegt:

  Bericht van reunie laat gelezen
  zou toch graag deze bezoeken
  kom speciaal vanuit roemenieen over waar ik op dit moment woonachtig ben

  ik kan de commisie enkele super 8 films van Bakkeveen schenken inclusief een projector om deze aftedraaien

  deze film zijn 5 mei feest bakkeveen deel 1 mei 1975
  5 mei feest bakkeveen deel 2 mei 1975

  dorpsfeest mei 1977 deel 1
  dorpsfeest mei 1977 deel 2

  op deze films zijn vele bakkeveensters te zien en ook de verenigingen die aanwezig waren

  Hopende dat U interesse heeft
  Groeten Rudy Doorgeest oud Bakkeveenster

Geef een reactie