Foto’s van de avond-4-daagse 2013 donderdag

Al 2 dagen avond-4-daagse in de benen, Vanavond was het wederom prachtig wandelweer: rond 19 uur iets onder de 20 graden en een beetje wind. Stralende zon.

De routes liepen eerst naar het Zuidoosten: Mandewijk. Daar werd het weiland bewandeld tot aan de Drachtster Compagnonsvaart. Om deze over te steken heeft de organisatie alles uit de kast gehaald: een pontonbrug. Deze brug was afgelopen middag geplaatst door Macadam B.V. uit Bakkeveen. (www.macadambv.nl).  Een stevige brug van een kleine 15 meter overspanning waar iedereen overheen durfde. De brug laten “wiebelen” lukte nauwelijks.

De 5 km ging vervolgens, na de traktatie weer over weiland naar het fietspad Wijnjewoude-Bakkeveen. De 10 km maakte nog een ommetje over het Hepkemapaad, Duurswouderheide, traktatie bij het kerkje van “Duurswoude” en over het fietspad met daarbij een stuk bos richting Bakkeveen.

Vanavond over privé terrein gelopen van Van Dalen, Cornelissen, Flapper, De Boer.

Hieronder de foto impressie van donderdagavond (foto’s Martijn van der Vaart).

Geplaatst in: Avondvierdaagse

Geef een reactie