Wordt jouw straat kampioen?

Wordt jouw straat Kampioen van Bakkeveen?

Op 31 mei organiseert vv Bakkeveen een stratenvoetbaltoernooi i.h.k.v. Plaatselijk Belang Bakkeveen 125 jaar. Straten gaan het op een half voetbalveld (7 tegen 7) tegen elkaar opnemen om uit te maken wie de beste voetbalstraat is in Bakkeveen!

Wie kan er meedoen
Het toernooi is bedoeld voor inwoners uit Bakkeveen. Deelnemers moeten 16 jaar of ouder zijn. De deelnemende teams vertegenwoordigen een straat. Een team bestaat uit minimaal 7 personen en maximaal 10 personen. Er mogen alleen spelers opgesteld worden die in de betreffende straat wonen. Het meedoen aan het voetbaltoernooi is op eigen risico.

Opgave
Je kunt de straat opgeven door een email te sturen naar [email protected]. Tot 25 mei kan je een team aanmelden.

 

Geplaatst in: PB125

Geef een reactie